FAQ Seminare

Seminare croite special după nevoile organizației și ale oamenilor din echipă 
Cod Produs: FAQSeminare Ai nevoie de ajutor? +40722347439
  • Descriere
  • Review-uri (0)

DE CE?

Toate procesele, proiectele și deciziile au loc cu oameni, prin oameni și pentru oameni. Companiile sunt doar un construct social, există doar oameni și doar ei produc rezultate.

Oamenii au nevoie să știe care este contribuția lor la rezultatele obținute și să colaboreze cu ceilalți la obținerea acestora. Un mediu care se concentrază doar pe colaborare nu este suficient de productiv și nici nu îndeplinește nevoia de sens a celor care activează înlăuntrul acestuia. Concentrarea pe găsirea locului potrivit pentru fiecare – omul potrivit la locul potrivit – și implementarea de programe de dezvoltare aduce beneficii oamenilor și implicit organizației.CE?

Seminare, ateliere, coaching pentru îmbunătățirea rezultatelor în echipe.

Pentru că fiecare companie este unică în felul ei, pe site sunt prezentate doar trei variante generale de seminar. Purtăm discuții și stabilim împreună temele în detaliu pentru fiecare seminar.


CUM?

Funcție de provocare, de tema aleasă și de conținut, alegem împreună cel mai bun mod de lucru: seminar cu durata de o zi sau două sau coaching de echipă.

Colaborarea orientată către rezultate este cea mai importantă abilitate a unei echipe. Modalitatea de creștere a acesteia se face prin discuții deschise, comunicare onestă și prin stabilirea unui set de obiective concrete.

Îmbunătățirea proceselor în cadrul unei echipe se întâmplă mai eficient în momentul în care întreaga echipă participă la definirea și crearea strategiei. În acest sens, coaching-ul de echipă oferă șansa tuturor membrilor de a se exprima și de a-și asuma contribuția.UNDE?

De preferat într-un cadru extern pentru seminare sau la sediul companiei pentru intervențiile de coaching de echipă.


CINE?

Mai multe detalii despre mine și activitatea mea pe LinkedIN

 

 

 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!