FAQ

DE CE?


Dacă te confrunți în mod repetat cu aceeași provocare și alegi de fiecare dacă același comportament și te miri că nu se schimbă nimic.

Dacă vrei să schimbi perspectiva și să te întrebi ”de ce anume mă comport astfel” și ”ce aș putea schimba” în loc să te întrebi ”de ce mi se întâmplă mie așa ceva”.

Dacă ai curajul (sau vrei să-l dobândești) de a-ți asuma responsabilitatea pentru ceea ce vrei să devii.

Cod Produs: FAQCA Ai nevoie de ajutor? +40722347439
  • Descriere
  • Review-uri (0)

CE?

 

Coachingul este o metodă eficientă de a te antrena pentru a fi în cea mai bună formă a ta.  Poți descoperi care sunt punctele tale tari, cum să depășești provocările cu care te confrunți, cum să găsești soluții pe care nu le-ai aflat încă.


Solution Focused Coaching este o metodă care îți permite să explorezi împreună cu mine toate variantele de viitor posibil și să alegi acele comportamente care te fac să ajungi la destinația dorită.

În procesul de coaching, intervenția te va ajuta să descoperi punctele tale tari și îți va oferi posibilitatea de a te concentrara pe acele acțiuni care vor produce schimbarea. Resursele și deciziile sunt personale, rolul meu este doar acela de a facilita prin întrebări accesul la soluțiile care sunt în interiorul tău și așteaptă să le dai voie să iasă la iveală.

Abordarea Solution Focused este o metodă foarte puternică și cu rezultate excelente.  Solution Focused coaching te va ajuta să faci față complexității, problemelor și provocărilor pe care șe ai.

Abordarea descoperă ce funcționează pentru tine, tu devii arhitectul propriei tale schimbări. Accentul se pune pe a găsi soluții durabile prin dezvoltarea de competențe și puncte tari și recunoașterea semnelor de progres.

Steve de Shazer și Insoo Kim Berg sunt cei care au pus la sfârșitul anilor 70 bazele acestei abordări, numite inițial Brief Therapy și apoi Solution Focused Therapy. De la o metodă psihoteraputică a fost creată o metodă specifică pentru coaching.

Eu am absolvit formarea în Solution Focused Coaching în 2013, în cadrul primei grupe din România. Găsești mai multe detalii pe pagina Solution Surfers Romania.

”Like surfers on the ocean, solution surfers use existing forward moving forces to get into the desired direction.”Art-terapia Phronetik® este un proces prin care dai formă unor lucruri pe care nu le poți exprima alfel. În fluxul care se generează, creația devine exprimarea. Prin observarea propriei creații (desen, pictură, colaj) vei devini conștient/ă de aspecte pe care altfel nu le-ai fi putut vedea. Rolul meu ca art-terapeutul este acela de a te susține și de a te întreba despre cum interpretezi tu. Întotdeauna tu ești în cel care se deschide și îți asumi atâta cât îți poți asuma. Rolul meu este doar acela de a întreba, înțelepciunea este a ta, tot de acolo vine și puterea de vindecare.

 

De multe ori clienții confundă art-terapia cu o probă de îndemânare la desen, pictură sau altă formă de exprimare vizuală. Doar că art-terapia este mult mai simplă, este despre conectarea cu sine, devine un moment în care starea prinde formă și culoare, iar gândurile și tumultul lor devin un zgomot îndepărtat. Îndemânarea la desen este irelevantă, contează doar disponibilitatea de a fi cu tine și pentru tine.

 

CUM?

Sesiunile de coaching durează o oră, timpul optim de a purta o discuție despre un subiect care te preocupă sau despre o schimbare pe care ai vrea să o faci.

Întrebările pe care ți le voi adresa vor fi doar pentru ca tu să poți sonda mai bine posibilitățile și abilitățile pe care le ai și să descoperi ce și cum ai putea face mai bine sau mai ușor PENTRU TINE.

 

CINE?

E mai simplu să citești despre mine. Îți răspund cu drag la întebări dacă îmi trimiți un mail.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!