Testimoniale

Testimoniale

Putere? Incredere? Siguranta? Dorinta? Blandete? Entuziasm? Umor de cea mai buna calitate? E greu de crezut ca cineva le poate avea pe toate si pe langa asta sa reuseasca sa te faca sa le simti si raportandu-te la tine. Sunt doar cateva din lucrurile pe care le-am intalnit la Toni si pe care ulterior m-a invatat sa le descopar si eu. Personal, consider ca in existenta fiecarui om exista persoane atat de importante astfel incat sa-i influenteze viata si in special prezentul. Pentru mine exista aceste persoane + Toni . Am avut norocul ("o sa-i placa" mult cuvantul asta) sa o intalnesc in asa numita mea -perioada critica - un fel de e definitiv alba sau neagra situatia in ceea ce ma priveste. M-a ajutat, m-a invatat, m-a indrumat si m-a ascultat de fiecare data cand am avut nevoie iar ceea ce a contat cel mai mult pentru progresul meu este ca a avut incredere in mine si m-a linistit. Spun cel mai important deoarece pentru mine linistea si increderea au ajuns sa reprezinte doua lucruri esentiale/vitale care fugeau de mine sau eu de ele. Care de care? Nu mai conteaza, pentru ca Toni a reusit sa ma faca sa ma lipesc de ele! Cum am ajuns la progres? Prin cele mai bune, sigure si sanatoase metode: intalniri individuale, terapie prin arta si cel mai interactiv, demonstrativ si practic atelier de fericire organizat de ea! As avea multe lucruri de bine de spus despre atelier dar cred ca cel mai benefic este sa fie descoperite printr-o experienta proprie. Nimic de pierdut - multe de castigat!

Denisa

Cea mai mare provocare în prezența ei era aceea că te făcea să te întrebi mereu "Eu cine sunt?”. Privirea pătrunzatoare și "cercetatoare", gesturile involuntare, toate acestea o defineau ca o persoană autentică. M-am apropiat de ea. În preajma ei dispărea orice fel de inhibitie și adevărul devenea personajul principal. Au ieșit la iveală lucruri pe care nu le-aș fi admis în alte circumstanțe și idei pe care singură nu le-aș fi pus in practică. A făcut de fiecare dată o treabă excelentă cu mine. M-a făcut să mă privesc pe mine! Eu, cu temerile și defectele mele, dar și cu potentialul și capacitățile mele. Întrebările ei nu erau întrebări, erau răspunsuri pe care eu nu aveam curajul să mi le dau. Ochii ei "cercetatori" îmi citeau sufletul, dar niciodată nu au judecat, ci au oglindit o varietate de posibilități. Astăzi, știu că ea este aici pentru a-mi ușura misiunea mea care începe cu : "Eu cine sunt și ce trebuie să fac pe această lume?”. Mulțumesc, Toni!”

Roxana

Toni mi-a schimbat lentila prin care imi vedeam cele mai mari frici. Plecasem initial de acasa doar cu una in minte, dar am aflat intre timp că am altele chiar mai hidoase. Ups. In orice caz, sedintele pe care le-am avut alaturi de Toni mi-au ramas impregnate puternic in minte - atat de tare incat mi-am scris chiar si o dizertatie de 130 de pagini pe art therapy. In timpul sedintilor ma simteam de parca Toni avea in maini un kaleidoscop - practic, o oarecare jucarie - pe care pur si simplu o rotea de cateva ori si BAM - se crea in mintea mea o noua perspectiva, o noua perceptie asupra unui subiect pe care-l vedeam unilateral.

Alexandra

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!