Skip to content

Art-terapie

Art-terapia este despre conectarea ta cu tine, este un moment în care starea prinde formă și culoare, iar gândurile și tumultul lor devin un zgomot îndepărtat. Îndemânarea la desen este irelevantă, contează doar disponibilitatea de a fi cu tine și pentru tine.

Poți participa la un atelier de grup sau la o sesiune privată. Atelierele de grup JoiART au loc la Brașov,  joia, de la 18 la 20, în timp ce sesiunile private sunt programate individual.

Calendar ateliere de grup 2022: 

  • noiembrie: 17 

Costuri

  • 150 lei pentru participarea la un atelier de grup
  • 300 lei pentru o sesiune individuală. 
arrow-down-32x82-1
ArtTerapie-001

Rezultatele în urma atelierului:

  • vei putea să-ți identifici mai ușor emoțiile
  • vei putea să-ți observi mai bine gândurile
  • vei fi mai conectat/ă cu tine

Art-terapia Phronetik® este un proces prin care dai formă unor lucruri pe care nu le poți exprima altfel. În fluxul care se generează, creația devine exprimarea. Prin observarea propriei creații (desen, pictură, colaj) vei deveni conștient/ă de aspecte pe care altfel nu le-ai fi putut vedea.

arrow-down-32x82-1

Rolul meu ca art-terapeut este acela de a te susține și de a te întreba despre cum interpretezi tu. Întotdeauna tu ești în cel/cea care se deschide și îți asumi atâta cât îți poți duce. Rolul meu este doar acela de a întreba, înțelepciunea este a ta, tot de acolo vine și puterea de vindecare.

De multe ori clienții confundă art-terapia cu o probă de îndemânare la desen, pictură sau altă formă de exprimare vizuală. Nici nu e nevoie de talent artistic, scopul este conectarea și scoaterea la suprafață a unor lucruri prin intermediul exprimării vizuale și nu crearea unui tablou pentru o expoziție. Prin art-terapie ai avantajul că poți descoperi adevăruri cunoscute sau poți afla lucruri noi despre tine. 

citeste mai multe

Înscrie-te la ART-TERAPIE

În urmă completării formularului de înscriere vei fi contactat(a) cu detalii privind modalitatea de plată și confirmarea fermă.

Poți alege dacă dorești să vii la sesiunile de grup sau dacă preferi o întâlnire individuală.

Hai în comunitate!