Skip to content

Coaching

Coachingul este o metodă eficientă de a te antrena pentru a fi în cea mai bună formă a ta.  Poți descoperi care sunt punctele tale tari, cum să depășești provocările cu care te confrunți, cum să găsești soluții pe care nu le-ai aflat încă.

 

Antoneta Gales coaching

Rezultatele în urma coachingului:

  • vei putea stabili care îți sunt obiectivele și prioritățile
  • vei acționa pentru atingerea obiectivelor
  • vei fi mai determinat/ă și îți vei asuma mai ușor responsabilitatea
  • vei fi mai bine cu tine

Solution Focused Coaching este o metodă care îți permite să explorezi împreună cu mine toate variantele de viitor posibil și să alegi acele comportamente care te fac să ajungi la destinația dorită.

 

În procesul de coaching, intervenția te va ajuta să descoperi punctele tale tari și îți va oferi posibilitatea de a te concentrara pe acele acțiuni care vor produce schimbarea. Resursele și deciziile sunt personale, rolul meu este doar acela de a facilita prin întrebări accesul la soluțiile care sunt în interiorul tău și așteaptă să le dai voie să iasă la iveală.

Abordarea Solution Focused este o metodă foarte puternică și cu rezultate excelente.  Solution Focused coaching te va ajuta să faci față complexității, problemelor și provocărilor pe care le ai.

Abordarea descoperă ce funcționează pentru tine, tu devii arhitectul propriei tale schimbări. Accentul se pune pe a găsi soluții durabile prin dezvoltarea de competențe și puncte tari și recunoașterea semnelor de progres.

Înscrie-te la COACHING

În urma completării formularului de înscriere vei fi contactat(ă) pentru a stabili o scurtă conversație telefonică GRATUITĂ,  în care vom descoperi dacă ne potrivim și vom putea programa prima sesiune.

Hai în comunitate!