Skip to content

Despre mine

Mi-am început activitatea în recrutare și training în urmă cu peste 20 de ani. Chiar 25, pentru mai multă exactitate. A sosit momentul în care pot oferi din tot ceea ce am învățat eu.  

Am condus un departament de resurse umane într-o corporație de peste 4000 de oameni.
M-am ocupat de dezvoltarea acestora. Am lucrat la îmbunătățirea mediului de muncă. Am lucrat cu oameni și pentru oameni. 

Compania pe care am fondat-o în 2014 se cheamă Sonas. Este cuvântul pentru fericire în irlandeză.  

arrow-down-32x82-1
Antoneta Gales despre

Provoc, pun întrebări și creez un cadru bun ca tu să-ți găsești răspunsurile potrivite.

Sunt art-terapeut Phronetik®, o metodă prin care clientul dă formă unor lucruri printr-o exprimare creativă (desen, pictură, colaj) și devine conștient de aspecte pe care altfel nu le-ar fi putut vedea. Rolul art-terapeutului este acela de a susține și de a întreba, înțelepciunea este a clientului, tot acolo și puterea de vindecare.

ArtTerapie-001
Antoneta Gales Coach

Sunt acreditată  Solution Focused Coaching,  metodă care îți permite să explorezi toate variantele posibile de viitor și să alegi conștient acele comportamente care te fac să ajungi la destinația dorită. Am absolvit formarea în coaching în 2013, odată cu prima generație acreditată în România.  Ulterior, am avut un număr considerabil de ore de practică, de-a lungul cărora i-am văzut eficacitatea.  În procesul de coaching, intervenția facilitează descoperirea punctelor tari și oferă posibilitatea de concentrare pe acele acțiuni care vor produce schimbarea. Resursele și deciziile sunt personale, coachingul doar facilitează accesul la soluțiile care sunt în interiorul fiecăruia și așteaptă să li se dea voie să iasă la iveală.

În 2020 am finalizat pregătirea ca Mental Health Facilitator Trainer, ceea ce mă îndreptățește să formez și alți oameni care cred că e important să fim sănătoși la cap.

Consider că fiecare are dreptul de a-și alege definiția FERICIRII și cred că tocmai aici este provocarea. Dacă alegem să credem că fericire înseamnă bucurie sau euforie continuă, ne prindem singuri în capcană. După mine, fericirea înseamnă înțelepciunea de a trăi, capacitatea de a fi mulțumiți cu viața noastră, starea de bine și de satisfacție. E un fel de împlinire, de liniște și de echilibru.

Am scris Caietul Fericirii, un volum structurat pe 52 de teme, tot atâtea câte săptămâni sunt într-un an, care are ca scop creșterea capacității de observație a acțiunilor noastre și a prezenței în propria noastră viață. Fericirea este doar o consecință.

Caietul este simplu și ușor de folosit. Fiecare subiect este însoțit de un articol amplu. Toate aceste articole le poți găsi găsi pe pagina destinată Caietului Fericirii 

Și pentru că este mult mai ușor să citești o carte tipărită, am decis ca toate aceste texte de pe blogul Caietului Fericirii, texte lungi, publicate săptămânal pe parcursul unui an, să fie cuprinse într-un volum.

Oare tu cum citești titlul:
neFERICIREA sau FERICIREA cea de toate zilele?

Antoneta Gales autor

Scriu romane polițiste sub pseudonimul Tony Mott.
Le găsești pe toate în pagina de autor

Sunt membru în bordul Fundației Comunitare din Brașov.

Sunt antreprenoare în wearephoenix.org, un atelier de produse de beauty artizanale pe care le folosesc și le recomand din toată inima.

Dacă vrei să-mi citești profilul detaliat îl poți accesa oricând pe LinkedIn.

Hai în comunitate!