Skip to content

Atelier de fericire

Trăim într-o viteză din ce în ce mai mare și suntem copleșiți de potopul de informații. E mereu gălăgie și presiunea e covârșitoare. Lipsa de claritate ne agită, ne facem tot timpul scenarii, ne proiectăm așteptări, ajungem să regretăm trecutul și să ne temem de viitor. 

Dacă suntem dispuși să avem grijă de corpul nostru făcând exerciții fizice și mâncând sănătos, cu siguranță că am putea să ne ne dorim să ne antrenăm raționalitatea și capacitatea de a face diferența între gânduri și realitate. 

Cadrul este unul de siguranță, în care fiecare este liber să împărtășească atât cât dorește, primind susținere din partea grupului. Avantajul lucrului în cadrul unui grup este că oferă participanților sentimentul de apartenență, de universalitate, prin crearea de comunități în care și ceilalți se confruntă cu aceleași provocări.

Antoneta Gales Despre

Rezultatele în urma atelierului:

  • vei fi mai atent/ă la tine și mai conștient/ă de nevoile tale reale
  • vei avea mai multă grijă de tine
  • vei căpăta mai multă încredere în tine și vei avea mai mult curaj
  • vei înțelege care sunt acțiunile concrete pe care le poți face pentru a fi mai bine cu tine și cu cei din jurul tău.

Atelierul prezintă teoria și practica stării de bine. Presupune lucrul interactiv în cadrul unui grup de maximum 8 persoane,

Există două variante:
– ONLINE, timp de șase săptămâni, câte două ore pe săptămână. Următorul atelier IRL la Brașov în acest format va avea loc în toamna 2023.

– două zile consecutive, în weekend. 

 

Costuri atelier = 1090 de lei.
 

FERICIREA  

Vei înțelege mai bine conceptul de fericire și de echilibru. Vei descoperi că fericirea se poate antrena.

SENSUL 

Vei descoperi care sunt valorile tale și punctele tale tari. Vei înțelege că tu ești cel/cea care definește sensul. 

ÎMBUNĂTĂȚIREA REACȚIEI LA STRES

Vei reuși să te concentrezi mai bine pe realitate și să eviți analizarea excesivă. Vei descoperi cum poți scădea presiunea pe care o simți. Vei obține mai multă liniște. 

OPTIMISMUL REALIST

Vei reuși să iei decizii mai bune și cu impact mai mare. Vei avea o încredere mai mare în tine și în cei din jur. 

CONECTAREA LA CEILALȚI

Vei înțelege beneficiile din interacțiunea cu ceilalți și vei obține conversații mai autentice. Vei descoperi cum poți colabora mai bine cu cei din jurul tău.

ORIENTAREA CĂTRE SOLUȚII  

Vei descoperi cum să-ți îmbunătățești atenția și concentrarea. Vei reuși să definești mai ușor soluțiile pe care le ai la îndemână. Vei deveni mai creativ/ă. 

Înscrie-te la următorul
ATELIER DE FERICIRE

În urmă completării formularului de înscriere vei fi contactat(a) cu detalii privind modalitatea de plată și confirmarea fermă.

Hai în comunitate!