Skip to content

Atelier de ÎNCREDERE

Sunt foarte multe momente în care rezultatul acțiunilor noastre  ar  fi fost diferit dacă am fi avut mai multă încredere în noi înșine. Avem tendința de a ne critica, de a minimiza resursele. Avem o voce în cap care ne dă deseori de furcă și ne împiedică să ajungem acolo unde ne dorim. 

Persoana care ne va fi alături tot timpul suntem noi înșine. Ce fel de relații construim și cum putem avea încredere în noi înșine? 

Încrederea în propria ta persoană îți creează senzația că poți conta pe tine, că poți depăși obstacolele, că meriți ce e mai bun, că ești pe calea cea bună către cea mai bună variantă a ta, că acționezi spre binele tău și întru dezvoltarea ta. 

Starea de încredere îți permite să te bucuri de tine și să accepți că este vorba despre străduință și nu despre perfecțiune, că e acceptabil să greșești uneori și că te străduiești să repari. Că e ok să fii vulnerabil, de asemenea, și că e foarte bine să poți vorbi deschis cu tine și despre tine.

arrow-down-32x82-1
Antoneta Gales incredere

Rezultatele în urma atelierului:

  • vei reuși să faci mai mult și să te judeci mai puțin
  • vei avea mai multă energie și deschidere pentru viitor
  • vei înțelege mai bine cum te poți ajuta

Cadrul este unul de siguranță, în care fiecare este liber să împărtășească atât cât dorește, primind susținere din partea grupului. Avantajul lucrului în cadrul unui grup este că oferă participanților sentimentul de apartenență, de universalitate, prin crearea de comunități în care și ceilalți se confruntă cu aceleași provocări.

Atelierul prezintă teoria și practica încrederii în sine. Presupune lucrul interactiv în cadrul unui grup de maximum 8 persoane. Numărul minim de participanți pentru un atelier este de 4 persoane. 

Există două variante:
– ONLINE,  timp de două săptămâni, câte o întâlnire pe săptămână, joia, de la 18 la 20.30  – 7 și 14 septembrie 2023 .  

– REAL LIFE – BRAȘOV – într-o zi ambele sesiuni –  sâmbătă,  de la 11 la 17 – 23 septembrie 2023. 

COST = 390 de lei/ atelier   


Se achită integral, înaintea primei sesiuni. 

arrow-down-32x82-1

AGILITATE MENTALĂ ȘI EMOȚIONALĂ

Vei reuși să îți identifici mai ușor emoțiile și să le gestionezi productiv. Vei înțelege mai bine care îți sunt mecanismele de gândire și cum le poți folosi în beneficiul tău.

ORIENTARE CĂTRE SOLUȚII

Vei putea să găsești mai ușor soluții în orice circumstanțe și să descoperi posibilitățile tale reale de a acționa potrivit.

Întrebările importante la care vei putea să îți răspunzi dacă participi la atelier: 

  • Cum pot scăpa de tendința către perfecționism și deveni mai generos/generoasă cu mine? 
  • Care sunt valorile mele și care sunt nevoile și dorințele mele? 
  • Cum îmi pot conștientiza mai bine mecanismele de gândire? 
  • Cum îmi pot înțelege mai bine emoțiile? 
  • Cum pot ține cont mai mult de așteptările pe care le am eu de la mine decât de presiunea societății și a celor din jur? 
  • Cum mă pot bucura mai mult de mine, de ceea ce sunt și de ceea ce urmează să devin? 

Înscrie-te la următorul
ATELIER DE ÎNCREDERE

În urmă completării formularului de înscriere vei fi contactat(a) cu detalii privind modalitatea de plată și confirmarea fermă.

Hai în comunitate!